Suupiste
TUUNIKALAGA TÄIDETUD KIRSSTOMATID
30g musti oliive
300g suuremaid kirsstomateid
1 tuunikala konserv õlis
50g majoneesi
10g värsket till
1 keedetud muna
Poolita tomatid ja võta sisu lusikaga välja. Keeda muna ja riivi. Sega tomati viljaliha hulka nõrutatud tuunikalakonserv ja riivitud muna, maitsesta pipra ja vajadusel ka soolaga. Täida tomatid kalaseguga. Kaunista pealt majoneesikuhjakese, oliivi ja tillioksaga.
BROILERISALAT JOGURTI KASTMEGA
3 viilu röstsaia
1sl võid
sool
10g küüslauku
250g kanafileed
jahvatatud paprikat
1sl õli
150g värsket kurki
100g ruccolat
100g spinatit(värske)
Kaste:
250g mitsestamatta jogurtit
1,5 sl apelsini mahla
Basiilik (värske)
5g küüslauk
sool
pipar
Petersell
Lõika broilerifileed paari sentimeetri pikkusteks peenteks ribadeks, raputa peale veidi paprikapulbrit, sega läbi ja jäta maitsestuma. Kastme jaoks haki ürdid võimalikult peeneks ning lisa apelsinist pressitud mahl, sool, pipar ja purustatud küüslauguküüs. Lõika kurk kuubikuteks ja pane kastmesse maitsestuma.
Lõika sai kuubikuteks. Tõsta pool sellest pannile ja sega läbi 1 sl sulatatud võiga. Lisa purustatud küüslauja pisut soola. Prae segades ühtlaselt krõbedaks ja kuldpruuniks. Prae samal viisil ka teine pool saiakuubikutest. Tõsta suurele taldrikule jahtuma. Pane pannile veidi õli, lase pann hästi kuumaks ja prae fileeribad mitmes jaos ja pidevalt segades pruuniks.
Rebi salatilehed tükkideks ja sega kastmesse. Lisa jahtunud broileriribad ja sega hästi läbi. Tõsta salat madalasse suurde kaussi, puista peale saiakuubikud ja serveeri kohe.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment