125g porgandit
125g kartulit
50g sibulat
½tl karripulbrit
150ml köögiviljapuljongit
1spl rõõska koort
1tl tomatipastat
½tl sidrunimahla
sool
pipar
- Tükelda porgandid, kartulid ja sibul ning hauta neid kastrulis väheses vees veidi aega.
- Lisa karri, vala juurde puljong ja hauta kaane all veel kümmekond minutit.
- Püreesta köögivili, lisa rõõsk koor ja tomatipasta sidrunimahla, soola ja pipraga.
Brokoli püreesupp
125g brokolit
125g kartulit
15g porrulauku
150ml köögiviljapuljongit
1spl rõõska koort
sool
pipar
- Koori ja haki kartulid.
- Lõika porru pikuti pooleks, loputa korralikult ning tükelda.
- Eemalda brokolilt õisikud ja tõsta need kõrvale.
- Pane kartulid, tükeldatud porru ja brokolivarred potti ning kalla peale nii palju vett, et köögiviljad oleksid kaetud.
- Lisa puljongikuubikud ja keeda umbes 20 minutit.
- Lisa rõõsk koor.
- Püreeri köögiviljad ning maitsesta pipra ja soolaga.
No comments:
Post a Comment